• 1
  • 2
  • 3

afdruk

Informatie volgens § 5 TMG:

Jacob Zevenbergen
jacht organisatie PRINCELAND
Postbus 26
NL-7020 AA Zelhem

 

Contact:

telefoon: +31 615 50 07 35
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

tax ID:

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 a Umsatzsteuergesetz: NL 0900.29.112

 

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 Abs. 2 RStV:

Marjan Zevenbergen
Postbus 26
NL-7020 AA Zelhem

 

geschillenbeslechting:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Ons e-mailadres vindt u hierboven in de opdruk.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

 

Photo Credits:

Stock.Adobe.com

© Giedriius - stock.adobe.com; © Byrdyak - stock.adobe.com; © Michal - stock.adobe.com

Fotolia.com
© Wißmann Design - Fotolia.com; © Bergfee - Fotolia.com; © finalstock - Fotolia.com; © Lara Nachtigall - Fotolia.com; © travelguide - Fotolia.com; © heysues23 - Fotolia.com; © phototrop - Fotolia.com; © gmf1963 - Fotolia.com; © Martina Berg - Fotolia.com; © creativenature.nl - fotolia.de; 

pixelio.de
Helmut J. Salzer / pixelio.de; moorhenne / pixelio.de; fritz zühlke / pixelio.de

Sonstige/ander
Wolperdinger von Rainer Zenz;

 

Concept, ontwerp en realisatie:

Logo WEBMONTEUR

vennootschap WEBMONTEUR
web Design · hosting · service
Harry Bermes
Nansenstr. 74
D-54634 Bitburg

telefoon: +49 6561 / 9 440 435
fax: +49 32 2 / 3 45 35 46
mobiel: +49 170 / 345 354 6
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.webmonteur.de

 

Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud aan deze zijden volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie onder het algemeen recht te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van gepaste schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's. De gekoppelde pagina's werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

copyright

erecht24 siegel agenturpartner rotDe inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen wij u om een notitie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Als je vragen hebt over onze jacht, neem dan gerust contact met ons op!


Wij zijn dagelijks bereikbaar:
+31 615 5007 35eMail....


Cookie-Einstellungen