• 1
  • 2
  • 3

Cursussen

Jaeger StartseiteCursussen en bijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij cursussen en bijeenkomsten om u goed voor te bereiden op het jagen op grofwild, in Duitsland of het pachten van een Duits jachtveld. Een goede voorbereiding is het halve werk en voorkomt teleurstellingen achteraf.

 

Opleiding Kundigen Person, éénmaal per jaar hebben wij de mogelijkheid om een beperkt aantal jagers te laten deelnemen aan de curus Kundigen person, meestal is dit in de maand maart.Zodra de datum bekend is kunt u dit op onze site terugvinden.

Bevoegd voor het nemen van trichine monsters, in Duitsland is het verplicht een erkenning te hebben om bij zwartwild trichine monsters te mogen nemen.Dit is een cursus van enkele uren en wordt meerder keren per jaar gegeven. Bij voldoende deelname wordt er een datum bij het Veterinairamt vastgesteld.Ook hiervan houden wij u op de hoogte.

Duitse jachtwetgeving, de jachtwet in Duitsland verschilt per deelstaat en is nogal afwijken van b.v de nederlandse jachtwetgeving. Voordat men een jachtveld gaat pachten is het aan te bevelen hierover een korte cursus te volgen, regelmatig organiseren wij voor kleine groepen.

 

Als je vragen hebt over onze jacht, neem dan gerust contact met ons op!


Wij zijn dagelijks bereikbaar:
+31 615 5007 35eMail....


Cookie-Einstellungen